Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  02.11.2009  11:06

Greenpeace desplega pancartes a la Sagrada Família per a demanar que salvin el clima

Ho han fet el dia que comença a Barcelona la cimera sobre el canvi climàtic prèvia a la de Copenhaguen

Men?ame
 

Activistes de Greenpeace han desplegat avui una pancarta de sis-cents metres quadrats a les grues de la Sagrada Família amb el missatge 'World leaders make the climate call' i dues més a les grues laterals del temple en què es poden llegir 'Save the climate-Salveu el clima'. Ho han fet el dia que comença a Barcelona la sessió extraordinària prèvia a la cimera de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic, que ha de renovar el Protocol de Kyoto.

La responsable de la campanya Canvi Climàtic i Energia de Greenpeace, Raquel Montón, ha assegurat que el que fa falta per salvar el clima és la 'voluntat política' dels líders mundials, enlloc d''intentar tancar les negociacions amb un tracte de mínims'. 'Zapatero ha d'acabar amb el doble joc mantingut fins ara: diu una cosa i fa el contrari', ha afegit.

Aquesta protesta forma part d'una campanya l'objectiu de la qual és aconseguir que el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, defensi a Copenhaguen un acord ambiciós, just i vinculant per a salvar el clima.