Notícies

Dilluns  05.10.2009  06:00

Reagrupats

Qui són ideològicament i professional els nous associats a la formació de Carretero

Men?ame
 

Reagrupament ha fet la seva primera assemblea nacional aquest cap de setmana. Dissabte 1.200 inscrits van omplir el Palau de Congressos de Barcelona. Reagrupament compta 2.237 associats i cerca el vot dels sobiranistes desencantats. En aquest vídeo hem volgut esbossar el perfil ideològic i professional dels nous associats, o militants, de la formació de Carretero: gent que prové d'ERC, CiU, de plataformes sobiranistes i d'uns altres àmbits.

Sense voler ser cap mostra representativa el vídeo indica que la base de Reagrupament són gent que prioritza l'eix nacional a l'eix social. De primer, independència, i després, model social, vénen a dir.

Així s'expressen l'advocat Roger Granados, de Barcelona; l'empresària Esther Ponsa, que va impulsar la Iniciativa Legislativa Popular Referèndum d'Autodeterminació i que és ex-militant de CiU; la lingüista Imma Prat, ex-militant d'ERC; i Jordi Sànchez, director d'una oficina bancària que prové del Partit Republicà. Tots s'han associat a Reagrupament i ens expliquen per què.

Imma Prat i Esther Ponsa van ser elegides, dissabte a la tarda, per a formar part de la junta de Reagrupament.