Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  28.09.2009  12:42

Èxit dels Falcons del Riberal a Barcelona

Dl. 28 de setembre del 2009 (tarda)

Men?ame
 

Com ja vos havien anunciat, ahir diumenge els Falcons del Riberal van actuar a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, en el marc de les festes de la Mercè, patrona d'aquesta ciutat.
Avui dilluns, hem rebut un comunicat on ens asseguren que la seua participació va ser un èxit, ja que van sorprendre al comentarista i al públic per l’experiència i la destresa adquirides en pocs mesos...>>

...
Els Falcons del Riberal van obrir el passavila a les 10.30 h a davant de la Catedral abans d’encaminar-se cap a la plaça on a les 11 entraren amb 4 pilars de 3 caminats.
Amb una actuació de 30 minuts, els nord-catalans han presentat part de les seues figures: serra de 4 puntes (Els falcons del Riberal són a hora d’ara els sols a fer la serra amb 2 pilars de 4), 2 ventalls, vols de 3, trípira, pilar aixecat per sota, escala 7x8.
Els Falcons van també ser rebuts a l’ajuntament pel batlle de Barcelona, Jordi Hereu qui ha agraït la tasca realitzada per Aire Nou de Bao a Catalunya nord a favor de les tradicions populars.