Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  16.09.2009  07:28

Mollerussa, connectada directament, amb un servei d'autobusos, fins l'estació de trens de gran velocitat de Lleida

S'han habilitat altres connexions cap altres ciutats

Men?ame
 

Aquesta setmana ha entrat en funcionament el servei d'autobusos que connecta directament Mollerussa amb l'estació de trens de gran velocitat de Lleida. De moment hi ha tres expedicions d'anada, al matí, i dues de tornada, al vespre-nit. Aquests és un dels nous serveis de que poden gaudir els usuaris de Mollerussa gràcies a la integració de la ciutat dins del pla de serveis de l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de Lleida.

Així s’han habilitat dues expedicions de dilluns a divendres a les sis i les set del matí que permeten la connexió amb el tren de gran velocitat que surt a les set del matí en direcció a Barcelona o Madrid i el que surt a les vuit en direcció a Barcelona. Així mateix, també s’han previst dues expedicions de tornada que surten a les vuit i cinc i un altre a cinc minuts per les deu de la nit, també de dilluns a divendres. Aquestes dues expedicions connecten amb l’arribada d'un quart i cinc de vuit del vespres, de Barcelona. i dos quarts i mig de vuit del vespre, des de Madrid, i amb les arribades des de Barcelona a les nou i tres minuts i un quart i cinc de deu del vespre, i, des de Madrid, a dos quarts i mig de deu de la nit.
Com hem dit aquest és un dels serveis més destacats del nou pla de serveis de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM), que des de la setmana passada ha habilitat 16 noves connexions entre Balaguer, Borges i Mollerussa. Aquestes connexions suposen una ampliació del sistema tarifari integrat que permet a tots els usuaris utilitzar els diferents mitjans de transport amb una sola targeta i amb la possibilitat de fer transbords dins un límit horari i que abasta les comarques del Segrià, les Garrigues, el Pla d’Urgell i la Noguera. Així ho ha explicat aquest matí, Josep Lluís Cunillera, gerent de l’ATM Lleida, acompanyat de l’alcaldessa de Mollerussa, Teresa Ginestà. Cunillera ha fet especial incís en les dues novetats del sistema com són la T-12, que permet als nens de 4 a 12 anys els transport gratuït i il·limitat prèvia adquisició del títol per un import de 35 euros i validesa de fins a 16 mesos, i també la possibilitat d’incorporar al carnet de la UdL els títols de transport integrat.
Cunillera ha explicat que a Mollerussa hi ha 8 quioscos o estancs on es poden adquirir els diferents títols i l’alcaldessa ha indicat que s’està estudiant la possibilitat que a les mateixes dependències de la Policia Local s’habiliti un punt d’informació sobre el sistema i els seus horaris.
Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.

Men?ame