Notícies

Diumenge  13.09.2009  06:00

VilaWeb TV: 'Visca Arenys de Munt!'

Una vintena de personalitats van tancar ahir la campanya en un acte de suport al referèndum

Men?ame
 

Ahir una vintena de personalitats van tancar la campanya electoral amb un acte de suport a Arenys de Munt (vídeo). N'hi van participar del món polític, econòmic i cultural, com ara el president d'Òmnium Cultural, Jordi Porta; el president del Cercle d'Estudis Sobiranistes, Alfons López Tena; l'escriptora Patrícia Gabancho; l'economista Elisenda Paluzie i representants d'entitats sobiranistes i d'unes quantes associacions d'immigrants.

Tots van destacar la importància de la consulta i van fer una crida als habitants d'Arenys de Munt perquè anessin a votar, sobretot tenint en compte la dura oposició contra la consulta feta pel govern espanyol.

Aquests darrers dies la consulta ha tingut força mostres de suport. Per exemple, les últimes decisions judicials per a entrebancar la consulta, com la d'autoritzar la Falange a manifestar-se a Arenys de Munt el mateix de la consulta, han estat criticades durament per importants eurodiputats de tendències polítiques vàries (heus-ne ací la notícia) i per no pocs juristes (com pot llegir-se en aquesta informació).