Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  28.05.2009  12:20

Rosa Mascarell exposa les últimes obres al Monestir de Simat

Men?ame
 

La pintora de la Safor Rosa Mascarell (Gandia) presenta a la Valldigna l'exposició "Entre Arcàdia i Utopia" on la pintora utilitza, com és habitual en la seva obra, la tècnica de pintura al tremp i or sobre taula. La inauguració és dissabte 30 de maig, a les vuit del vespre, en la Sala de l'Almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de La Valldigna.

Rosa Mascarell Dauder va nàixer a Gandia. És llicenciada en Filosofia i CC de l'Educació per la Universitat de València i Màster en Estètica i Teoria de les Arts per La Universitat Autònoma de Madrid.

Ha estat vivint en diverses ciutats europees i treballant en diverses àrees, buscant sempre fomentar l’amistat i l'intercanvi de coneixements. Per exemple, a Madrid va treballar amb l'escriptora i filòsofa María Zambrano (Premi Príncep d'Astúries 1981, Premi Cervantes 1988), creant a més a més la primera pàgina web sobre ella. També es va dedicara la gestió de projectes internacionals de telecomunicacions per a Ericsson a Alemanya. Així mateix, participa en congressos i escriu articles per a llibres i revistes especialitzades en filosofia. Però l'estudi de l'art i la pràctica de la pintura han estat constant a la seva carrera, ha realitzat exposicions individuals a Alemanya i a Espanya, a més de tenir obra permanent a Anglaterra. Es membre del fòrum internacional d'art Trevisan amb seu a Ferrara (Itàlia).

Actualment es professora d'art a una escola britànica a València.