Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  26.04.2009  14:34

ERC respecta la decisió de Renyer i no li demanarà explicacions

Havia format tàndem amb Uriel Bertran a les eleccions internes

i va acompanyar Carod a Perpinyà, a l'entrevista amb ETA

Men?ame
 

ERC no demanarà explicacions a Jaume Renyer, que va anunciar que abandonava la militància i donava suport explícit a la proposta de Joan Carretero de formar una candidatura independentista per al 2010. El portaveu d’ERC Ignasi Llorente, ha dit a l'ACN que el cas de Renyer no era pas comparable al de Carretero, alhora que ha manifestat el 'màxim respecte' per la decisió de Renyer, que, donava per suposat, ja havia estat comunicada al partit.

Llorente entén que la decisió que ha pres Renyer és 'més o menys meditada' i que, en tot cas, ja ha pres la decisió 'i no hi ha res a fer'.

Jaume Renyer va anunciar ahir al seu bloc que es donava de baixa de militant actiu d'Esquerra Republicana. Renyer va formar tàndem amb Uriel Bertran al capdavant d'Esquerra Independentista en les eleccions internes i va proposar després la unificació dels sectors crítics amb Reagrupament. Abans havia estat un dels homes de confiança de Carod-Rovira, i va acompanyar-lo en la famosa entrevista amb ETA, tinguda a Perpinyà.

En el seu apunt) Renyer expressa el seu acord amb l'article publicat la setmana passada per Joan Carretero reclamant la formació d'una candidatura independentista transversal. Renyer diu també que 'simplement exposo el meu convenciment personal que dins ERC no hi ha res a fer mentre es mantingui la línia marcada pel tàndem Carod-Puigcercós'.