Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  30.03.2009  17:00

Aquest dissabte el Divino es representa a Sant Vicenç de Torelló

A banda del ball, també hi haurà cant coral i tocs de timbal

Men?ame
 

Aquest dissabte 4 d'abril a Sant Vicenç de Torelló es representarà com cada any el Contrapàs Llarg del 'Divino', una dansa cantada d'origen religiós. El 'Divino' és l'únic exemple de contrapàs llarg que es va poder recuperar gràcies a una persona de Sant Vicenç, Miquel Puigbò, que la sabia íntegrament. Per celebrar la representació del Divino es tocaran els timbals pels carrers del municipi, es cantaran cants corals i finalment es farà la representació de la dansa a la Plaça de l'Església.

El lloc de trobada per a aquesta celebració serà la plaça del Castell a les 9 del vespre. Els joves de l'Escola Lloriana passaran pels carrers a toc de timbals i la Coral Lloriana i la Coral Lloriana Jove cantaran cants corals a la plaça del Castell; al carrer Cerdanya, on hi ha una placa dedicada a en Quel de la Munda, tal com era conegut Miquel Puigbò i a la plaça de l'Ajuntament.

La interpretació del Contrapàs anirà a càrrec del cor d'homes i dansa mixta d'Amics del Contrapàs Llarg a la plaça de l'Església sota la direcció de Sebastià Bardolet.