El president de la Federació Catalana de Rugbi rep el Premi Lluís Companys

VilaWeb
Redacció
05.12.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Federació Catalana de Rugbi, Xavier-Albert Canal, va rebre ahir el Premi President Companys per la seva lluita per l’oficialitat de la selecció catalana. A l’acte, que va tenir lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona, hi van participar el president del Parlament, Ernest Benach, la secretària general de l’Esport, Anna Pruna, i el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals.Durant el transcurs de la vetllada es van reconèixer altres esportistes, com el cerdà Kilian Jornet, corredor de curses de muntanya, i el garrotxí Pere Gratacós, seleccionador català de futbol.

El periodista Antoni Bassas va presentar l’acte, en el qual també es van homenatjar les quinze federacions que enguany han representat Catalunya en competició oficial, entre elles les de futbol sala, patinatge, curses de muntanya o ‘twirling’.

Anna Pruna va dir que s’havia demostrat que era possible que les federacions catalanes estiguessin a les internacionals preguntant-se, a la vegada, per què no s’acataven les sentències dels tribunals esportius. Per la seva banda, Ernest Benach va demanar la ‘complicitat’ de la societat per tal d’aconseguir el reconeixement de les seleccions catalanes.

Enllaços
Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes: Xavier-Albert Canal, Premi President Companys 2008.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any