Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  22.11.2008  14:28

La Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià, homenatjada pel 25 Aniversari

Escola Valenciana presenta l'Oficina de Drets Lingüístics

Men?ame
 

Escola Valenciana ha protagonitzat aquest dissabte un acte reivindicatiu a les portes de la delegació de la Generalitat Valenciana a la Alacant. La concentració s'ha fet per a commemorar l'aniversari de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià (LUEV), que compleix 25 anys de la seua aprovació aquest diumenge 23 de novembre. Des d'Escola Valenciana es constata que la LUEV no s'ha aplicat de forma efectiva. Dels 5 objectius específics de la llei, només se'n compleix un. De forma simbòlica s'han llançat 25 globus a l'aire amb els corresponents desitjos per tal que la LUEV s'aplique en tots els aspectes. A més, s'ha presentat l'Oficina de Drets Lingüístics, que pretén ser un servei per als ciutadans als quals se'ls negue per algun motiu el dret a viure en valencià. Podeu trobar més fotografies i vídeos amb fragments de l'acte en aquesta web.

L'Oficina de Drets Lingüístics es posa en marxa a partir d'ara i la ciutadania valenciana podrà accedir als seus serveis a través de la pàgina web www.escolavalenciana.org, el correu electrònic drets@fev.org i el telèfon 96 347 27 83. Es facilitaran models d'escrits per a formular queixes i denúncies relacionades amb la vulneració del dret dels valencians i valencianes a utilitzar la nostra llengua.