Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  10.10.2008  06:00

Aleix Saló guanya un premi i publicarà a ‘El Jueves’ i ADN

El dibuixant ripolletenc Aleix Saló, antic autor de les vinyetes de la Revista de Ripollet, s'ha proclamat guanyador del "III Premi Tira Còmica Més Jove", del programa "Connecta't" del Carnet Jove.

Men?ame
 

A banda dels 1.650 euros de premi, l'Aleix publicarà una tira còmica durant 11 mesos al suplement “Més Jove” del diari ADN, amb una distribució de 240.000 exemplars i, per si fos poc, publicarà tres tires còmiques a la revista "El Jueves". També entrarà en un concurs tancat amb els altres finalistes per publicar un còmic de 48 pàgines amb Edicions Glénat.

Les vinyetes presentades pel dibuixant local continuaven amb la línia característica que ja marcava a Ripollet, un humor àcid molt lligat a l'actualitat i a les patologies de la vida moderna. Així doncs, amb una gran sàtira sobre la crisi econòmica, les descomunals hipoteques i la nostra dependència de les noves tecnologies, l'Aleix ha aconseguit endur-se el jurat a la butxaca i fer-se amb aquest important premi.
El ripolletenc, estudiant d’arquitectura, compagina els seus estudis amb el món de l'humor gràfic des dels 17 anys, i des de llavors ha passat per multitud de mitjans escrits i digitals, tals com el diari AVUI o el portal digital "Directe!Cat".