Neuròtics rep un dels premis ‘Ovidi Montllor 2008’

VilaWeb
Redacció
25.06.2008 - 20:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup Neuròtics, format per tres joves albaidins, va rebre la distinció d’Escola Valenciana en el lliurament dels Premis Ovidi Montllor 2008 de música en valencià. Els músics premiats en aquesta convocatòria reberen els guardons durant una gal·la celebrada al Paranimf de la Universitat Politècnica de València el passat 17 de juny. Es va destacar per part de tots l’alt nivell de les 70 propostes musicals incloses de la present edició.Clara Andrés va ser la guanyadora de dos dels premis, en les categories de Millor Cançó i Millors Arranjaments i Orquestració, amb el seu treball ‘Dies i Dies’, convertint-se en una de les protagonistes indiscutibles de la nit. Remigi Palmero va ser distingit amb el premi a la Millor Lletra per ‘He de seguir’, del seu treball ‘Sense comentaris’. La resta de premis van recaure en Miquel Gil, premiat per ‘Eixos’ amb el Millor Disc de Folk. Pau Alabajos amb ‘Teoria del Caos’, va rebre la distinció a Millor Disc de Cançó d’Autor. Finalment, Orxata Sound System rebia el premi a Millor Disc de Pop-Rock pel seu treball ‘1.0’.

El jurat, estava integrat per Eduard Guillot, Gemma Pasqual, Joan Cerveró, Josep Vicent Frechina i Juanma Játiva.

Enguany, el Col·lectiu de Cantants i Músics en Valencià va decidir atorgar un premi de reconeixement a la Trajectòria Artístia a Joan Manuel Serrat, que va declarar ‘estar emocionat amb el premi que porta el nom d’un gran amic’. La vetlada, també va servir per retre un sentit homenatge a dos figures de la cultura i identitats valencianes recentment desapareguts, Josep Vicent Marqués i Gonçal Anaya.

En l’apartat dels reconeixements, la sala Ca Revolta de València va ser distingida amb un guardó pel seu suport decidit a la música feta en valencià. Finalment, en l’apartat de millors maquetes, Si+no va rebre el premi atorgat per la SGAE i Neuròtics la distinció atorgada per Escola Valenciana. Per la seua banda, es va fer entrega a Bakanal del premi decidit per votació popular dels lectors de L’Avanç.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any