Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  28.05.2008  06:00

Presenten la reedició dels reculls de cançons 'Virolet Sant Pere' i 'Virolet Sant Pau'

Men?ame
 

L'editorial Publicacions de l'Abadia de Montserrat presentarà a dos quarts de vuit del vespre a l'Escola Municipal de Música la nova edició de dos històrics reculls de cançons i jocs tradicionals, 'Virolet Sant Pere' i 'Virolet Sant Pau', elaborat per la pedagoga Montserrat Busqué. La princpal novetat és que aquesta reedició va acompanyada en cada un dels dos llibres, d'un CD amb totes les cançons.

La direcció musical i els arranjaments ha estat a càrrec del músic Joan Figueres. En la realització dels dos cds hi han participat, a més de Joan Figueres, els cantants Miqui Jiménez i Roser Cabacés, però cal destacar la intervenció d'alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música Josep Aymerich, de la Garriga.
En l'acte de presentació hi intervindran, entre d'altres, el musicòlec Jaume Ayats, la directora de l'editorial, Anna Maria Macià, el regidor d'Educació de l'Ajuntament de la Garriga, Juanjo Montferrer, i l'autora dels cançoners, Montserrat Busqué. La Llibreria Àgora portarà exemplars per a vendre.