Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  14.05.2008  17:00

L’Associació de Disminuïts Físics d’Osona ha inaugurat aquest divendres la nova seu a Vic

Aquest dimecres l’ADFO inaugura una exposició fotogràfica al Museu de la Pell de Vic

Men?ame
 

El divendres 9 de maig, es va inaugurar la nova seu de l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO), situada al mateix edifici que ocupa actualment a l’Hotel d’Entitats de Vic, però amb accés directe per la zona de l’aparcament de Casa Caritat. La inauguració va comptar amb la participació de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal i la presidenta de l’associació, Núria Codina. També hi varen assistir regidors de l’ajuntament de Vic i altres autoritats, així com els integrants de l’associació.

L’alcalde de Vic va expressar la seva satisfacció pel nou local, propietat de l’ajuntament, que ‘permetrà millorar i ampliar la tasca de l’associació’ i va demanar a la presidenta que ‘seguiu treballant com ho esteu fent per les persones discapacitades, ja que hi ha molta feina per fer.’ Per la seva banda, la presidenta de l’associació ADFO, Núria Codina, va explicar que ‘el nou local significa la consolidació de l’associació i un futur ple de possibilitats’. L’associació va lliurar plaques commemoratives a les persones que fins llavors conformaven la junta d’’ADFO com a reconeixement a la seva tasca.

La nova seu s’ha reformat i adaptat a les necessitats de l’entitat, que porta més de 25 anys treballant per la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat física de la comarca d’Osona.

Per altra banda, aquest dimecres a les 7 l’ADFO inaugura una exposició de fotografies relacionades amb el món de les discapacitats al Museu de l'Art de la Pell de Vic.

Aquesta exposició forma part dels actes que durà a terme l’ADFO dins la campanya ‘Avancem entre barreres’.

L’exposició comptarà amb més de 20 imatges realitzades per fotògrafs de la comarca d'Osona i restarà oberta al públic del 14 de maig al 8 de juny.

Tothom qui assisteixi a l'exposició podrà omplir una butlleta per poder entrar en un sorteig d'una fotografia cedida per Manel Esclusa, premi Fotopress 2007.