Set anys de Can Capablanca

  • El Casal Independentista i Popular comença diumenge la celebració de l’aniversari amb una calçotada

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.03.2008 - 16:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

“Set anys llançant propostes per transformar la societat” és el lema del setè aniversari del Casal Independentista i Popular Can Capablanca. Al llarg del mes de març el col·lectiu durà a terme diverses activitats en motiu de la celebració. La primera d’aquestes és la tradicional calçotada, que aquest any es tornarà a servir a la plaça de la Creu Alta. La novetat que incorpora la sisena calçotada de Can Capablanca és la jornada 16/17 Oficial de bitlles catalanes.A partir de les 11 del matí el ‘Traginer de Jocs’ oferirà jocs i tallers per totes les edats a la mateixa plaça. El ‘Traginer de Jocs’ reivindica la plaça com a espai de joc i de descoberta “volem recuperar aquell missatge portat pel antics mercaders, que arribaven a la plaça i oferien als seus habitants, productes curiosos, originals i llaminers”.

De manera paral•lela al desenvolupament dels jocs, Can Capablanca obrirà les inscripcions al segon concurs de romescu. Els pots de mig litre de salsa podran ser entregats fins les dues de la tarda i els premis es lliuraran en acabar de dinar.

Les activitats del setè aniversari continuaran el 27 de març amb la xerrada “Estat Espanyol Presó de Pobles”, a la qual s’explicaran les claus de les cremes de fotografies reians que al llarg del mes de setembre es van reproduir a diversos llocs del país i un membre de la CUP de Berga plantejarà alternatives “per tal de superar el marc antidemocràtic d’aquest estat”.

Finalment el dissabte 29 es clouran els actes d’aniversari amb el concert d’At-versaris, Answer i Van de Vinatxo, al pàrquing del carrer Creueta. Actualment el Casal Can Capablanca està treballant en la remodelació de la seva seu per tal “d’esdevenir un referent sectorial de contrapoder econòmic, cultural i de participació política i social, i alhora un agent actiu en espais i campanyes unitàries”.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any