Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  06.03.2008  10:07

TMB no compta reunir-se avui amb els conductors d'autobús

Addueix que la reunió sols ha estat convocada per una part dels sindicats

Men?ame
 

Els conductors d'autobús de Barcelona, en vaga des de dilluns, van proposar ahir a TMB de reunir-se avui a les onze per mirar de desencallar el conflicte. Però, pel vice-president executiu de TMB, Dídac Pestaña, que considera la proposta un simple 'xou mediàtic', no hi haurà reunió fins que els treballadors no desconvoquin la vaga i, encara, en el marc de la revisió anticipada del conveni col·lectiu. La penúltima jornada de vaga de la setmana ha començat sense incidents.

Els serveis mínims del 50% del matí ja s'han acabat i no tornarà a haver-n'hi fins a les cinc de la tarda. Durant la resta del dia solament funcionarà un 25% del servei de dotze línies (n'hi ha més de cent): les que arriben a llocs sense cap més servei de transport (9, 11, 13, 21, 24, 63, 65, 92, 95, 109, 157 i 193).

La reivindicació dels sindicats

Els sindicats ACTUB i CGT exigeixen l'aplicació immediata dels dos dies de descans setmanal i, a més, un descans diari de trenta minuts. A l'última reunió amb TMB no va haver-hi entesa.