Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  31.01.2008  16:33

Dos milions de signatures contra el cànon digital

La plataforma Todoscontraelcanon manté la lluita en contra de la taxa

Men?ame
 

Todoscontraelcanon, la plataforma que té el suport de vint-i-set associacions de consumidors, d'internautes, d'empreses i de diversos sindicats ha lliurat aquesta tarda dos milions de signatures en contra del cànon digital al secretari de Comunicació espanyol, Fernando Moraleda. La plataforma doncs, continua la lluita en contra del cànon que encareix tots aparells amb capacitat d'emmagatzemar dades, des dels telèfons mòbils als discs durs o els reproductors d'MP3.

Josep Jover, president de l'Associació Espanyola de Petites i Mitjanes Empreses d'Informàtica ha dit, abans de lliurar les signatures, que una societat del segle XXI no podia suportar un cànon pensat per al segle XIX, que per això havia de desaparèixer i calia pensar una nova manera de protegir la propietat intel·lectual. Santiago Ureta, president de l'Associació de Música a Internet, també ha dit que eliminar el cànon era perfectament viable i que milers de músics ja gestionen els drets de les seves cançons per la seva banda, sense comptar amb l'SGAE.