Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  24.12.2007  16:00

La Joventut de la Faràndula inaugura Els Pastorets en el seu 60è aniversari

L’entitat estrena la seva obra més emblemàtica des del 1947

Men?ame
 

La Joventut de la Faràndula celebra enguany el seu seixantè aniversari i, com no podia ser d’altra manera, ho fa amb la seva obra més preuada: Els Pastorets, de Josep M. Folch i Torres. El passat dissabte, doncs, ja va quedar inaugurada la nova edició de l’obra per antonomàsia d’aquestes dates amb què, a més, els sabadellencs se situen a primera línia de tot Catalunya.

Torna el Nadal tornen Els Pastorets. La Joventut de la Faràndula aixeca el teló de nou amb la seva obra més emblemàtica des de la seva fundació. El 1947 naixia la Joventut de la Faràndula i amb ella aquesta obra que ja arriba a la seixantena edició. Enguany el text de Folch i Torres està dirigit per Salvador Peig que, amb l’ajuda de Montse Serra, disposarà d’un nou Satanàs, Quim Ribalta, i d’un nou Rovelló (Albert Gonzàlez), entre d’altres canvis. De nou, gairebé cent actors i vint tècnics tornaran a fer possible aquest espectacle de Nadal, que manté l’expectativa de ser vistos pels 5000 espectadors que van acudir a la cita l’any anterior. La Joventut de la Faràndula segueix apostant per l’adequació del muntatge als nous temps i també estrena aquest any un nou disseny, realitzat per Pol Solsona, per tal que imatge i obra vagin acord amb la qualitat esperada i segueixin mantenint Els Pastorets sabadellencs al capdavant de Catalunya. Dins la promoció, l’entitat continuarà amb els seus habituals actes i repetirà l’exitosa “Botiga dels Pastorets” i l’anual “Concurs de cuplets” via internet.

60è aniversari

La temporada del 60è aniversari, però, no es tancarà fins entrat el tercer trimestre. I és que enguany, apart d’Els Pastorets, La Joventut de la Faràndula farà dues obres més. Una serà la reposició de La Caputxeta i el llop, de Josep Vallverdú (representada el passat mes de novembre) i l’altra serà l’estrena del Món Màgic d’Oz, de Quim Carné. El muntatge posarà en escena més d’una cinquantena d’actors i ballarins. Aquesta nova producció musical, amb la col•laboració de l’escola de dansa El Ritme, trenca els esquemes a nivell escenogràfic i musical dels 60 anys d’història de l’entitat sabadellenca. L’obra es representarà sis cops en diferents caps de setmana de Setmana Santa.


Representacions:

• Diumenge, 23 de desembre, a les 18:00 h.
• Dimecres, 26 de desembre, a les 18:00 h.
• Diumenge, 30 de desembre a les 19:00 h.
• Dimarts 1 de gener, a les 18:00 h.
• Dissabtes 12 i 19 de gener, a les 18:00 h.
• Diumenges 13 i 20 de gener, a les 18:00 h.