Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  19.12.2007  17:59

La Generalitat demana permís per tancar els repetidors de TV3 sense haver d'avisar ACPV

Vol evitar que hi hagi concentracions de protesta

Men?ame
 

El tancament dels repetidors de TV3 del Mondúver i del Bartolo és ara pendent de resolució judicial, perquè Acció Cultural del País Valencià ja hi ha presentat al·legacions. Però la Generalitat Valenciana va demanar permís als jutjats de Castelló i de València per poder executar el tancament de les instal·lacions sense haver d'avisar prèviament del dia ni de l'hora a ACPV, segons consta en aquest escrit de la direcció general de Promoció Institucional.

Segons el document, el govern valencià demana al jutge: 'Que l'execució es pugui dur a terme el dia que elegeixi l'administració sol·licitant, en el termini que fixi el jutjat, sense avís previ o requeriment a l'associació, de tal manera que quedi facultada l'administració per eliminar qualsevol obstacle que impedeixi l'accés als centres (panys de les portes, tanques d'accés, etc.)'. El mateix escrit la Generalitat argumenta que el propòsit és que es pugui fer el tancament sense que hi hagi greus incidents d'ordre públic, atenent els antecedents que hi ha, en referència a la concentració al cim de la Carrasqueta que l'abril passat va impedir-ne el tancament.