Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  15.06.2001  02:00

Francesc Vidal substitueix Josep Joan Vidal en l'ajuntament de l'Olleria com a regidor de la coalició Bloc-EU.

Men?ame
 

El col·lectiu local d'Esquerra Unida de l'Olleria, amb el suport del Consell Comarcal, ha organitzat per a aquest dissabte una jornada amb diverses activitats, una jornada que servirà de presentació pública del nou regidor a l'ajuntament, Francesc Vidal. En les darreres eleccions municipals, la coalició Bloc-Esquerra Unida va aconseguir un representant al consistori, lloc que ha ocupat durant aquests dos primers anys Josep Joan Vidal, del Bloc Nacionalista Valencià. Ara, d'acord amb el pacte acordat per a la coalició, en complir-se la meitat de la legislatura, és el torn del segon candidat en la llista electoral, el representant d'EU. Francesc Vidal Sanchis ocuparà ara, i fins a les properes eleccions municipals, el càrrec de regidor obtingut per la coalició.

Les activitat previstes començaran amb un dinar als locals de 'La Bodega', seguit d'una projecció de diapositives sobre Nicaragua. Posteriorment, a les 19 h, se celebrarà un acte polític amb la intervenció del nou regidor i de Joan Ribó, Coordinador General d'EUPV.