Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  30.10.2007  18:45

Eliseu Climent alerta que continua l'amenaça de tancament dels reemissors de TV3.

Diu que "tot i que la pressió popular ha forçat el tercer múltiplex, encara està molt lluny la solució negociada que permeta continuar veient les emissions de la Corporació Catalana al País Valencià".

Men?ame
 

El president d'Acció Cultural del País Valencià, Eliseu Climent, ha explicat avui en roda de premsa a l'hotel Intur que "l'amenaça de tancament dels reemissors de TV3 al País Valencià continua avui com fa quinze dies, per la qual cosa cridem els ciutadans i les entitats a no desmobilitzar-se i mantenir-se alerta, per tal de respondre si des de la Generalitat Valenciana s'intenta dur a terme el tancament del Bartolo o algun altre reemissor".

Climent, que estava acompanyat del delegat de l'entitat a Castelló, Antoni Royo, ha explicat la campanya de recollida dels 300.000 euros de la multa que els ha estat imposada per la Generalitat, "i que és ja efectiva, per més que l'haguem recorreguda i confiem que finalment la justícia ens acabe donant la raó" i ha informat de les nombrosoes entitats, partits i sindicats que, tant al Principat i les Illes com al País Valencià, han acordat sumar-se a la petició als seus membres perquè hi participen mitjançant una derrama de 10 euros, a canvi de la qual reben una reproducció del quatre que el pintor Antoni Tàpies ha donat per ajudar la campanya. Entr eles organitzacions valencianes que ja han acordat sumar-se,Climent ha destacat el Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament- Intersindical Valenciana, el BLOC i Escola Valenciana.


Per la seua banda, Royo ha informat d'algunes de les entitats que estan diposades a participar pel que fa a les comarques de Castelló, com ara el Centre Excursionista de Castelló, l'Agrupació Borrianenca de Cultura, l'associació Socarrats de Vila-real, Alambor de Benicarló, els grups de dansa Grup Castelló. Associació d’Estudis Tradicionals i El Millars o la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Castelló, entre molts altres. Royo també ha explicat que "està tot llest per si haguerem de pujar al Bartolo a defensar el nostre dret a continuar veient TV3" i ha assenyalat que "per orgull castellonenc, si a la Carrasqueta hi van haver més de 400 persones, espere que al Bartolo, si calguera, en seríem encara molts més".


Ací baix podeu llegir el document complet que ha fet públic Acció Cultural sobre el tema.