Dol al barcelonisme per la mort de Nicolau Casaus

  • La capella ardent de l'ex-directiu del Barça s'ha instal·lat aquesta tarda a les Corts i demà se'n faran els funerals

VilaWeb
Redacció
09.08.2007 - 02:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui a la tarda s’ha instal·lat al tanatori de les Corts la capella ardent de l’ex-vicepresident del FC Barcelona Nicolau Casaus, que es va morir ahir a Castelldefels, als noranta-quatre anys. Els funerals es faran demà, també a les Corts. Casaus, molt vinculat durant anys a les penyes blaugrana era un dels personatges més coneguts i carismàtics del club, malgrat que els últims anys la seva salut l’havia allunyat de la vida pública.Des d’avui, el Museu del Barça ha posat a disposició dels socis i dels aficionats un llibre de condol per donar l’últim adéu a Casaus.

Nicolau Casaus va ser vice-president del Barça entre el 1978 i el 2003. Aportava també al club el seu passat d’home compromés amb les llibertats cíviques i amb Catalunya. Durant la república va participar en diverses publicacions i després de la guerra va ser detingut i condemnat a mort, sentència que finalment no es va portar a terme.

Casaus va viatjar molts quilòmetres seguint el desplaçament del primer equip blaugrana i va ser la persona que va mantenir més contacte amb les penyes de tot el món, que ahir van reaccionar expressant el seu condol.

Enllaços
FC Barcelona: Mor Nicolau Casaus
Penya Blaugrana Nicolau Casaus (Argentina)
Sport: Casaus ha muerto
El Mundo Deportivo: Nicolau Casaus ha muerto

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any