Notícies

Diumenge  15.07.2007  09:24

Puigcercós apunta a una renovació de la cúpula d'ERC després de les eleccions espanyoles

En una entrevista amb l'Avui, diu que Carod tindrà un paper, ja sigui al govern o al partit

Men?ame
 

'Crec que Esquerra sortirà amb una direcció nacional renovada', diu el secretari general d'ERC i conseller de Governació, Joan Puigcercós, en una entrevista amb l'Avui, on es refereix al congrés del partit que es farà després de les eleccions a les corts espanyoles (i no pas abans, com havien demanat els sectors crítics del partit). Puigcercós diu que serà el moment de renovar programes i equips i que ell està disposat a prendre part d'aquesta renovació.

Sobre la necessitat de renovar el partit, Puigcercós diu: 'Hem acabat una etapa. Hi ha un cansament, fatiga, certa desorientació de molts catalans perquè aquest país ha fet un gran esforç d'arribar a un nou sostre de poder polític i això ha frustrat algunes expectatives. Malgrat això hem de ser capaços de veure quins són els nostres objectius i la nostra ambició de país. Tots sabem que ERC és un partit independentista però hem d'explicar a la gent com creem espais de sobirania. Es tracta de donar un full de ruta.'

El futur de Carod

Puigcercós també parla del futur de Josep-Lluís Carod-Rovira, de qui diu que tindrà un paper, independentment que estigui al govern o al capdavant del partit.