Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  10.06.2007  06:00

El viatger sostenible i ètic

Un portal amb informació sobre països i com fer unes vacances respectuoses

Men?ame
 

Hi ha tantes maneres de viatjar com viatgers. Però massa sovint, sortir a conèixer un país estranger significa passar-nos el dia amb el cap entaforat a la guia i amb la càmera fotogràfica al damunt. Aquesta web, Ethical Traveler, proposa a tots els que marxen de vacances fer una aportació a la comunitat que visitem. Així, ens convida a aturar-nos a pensar l'impacte en la societat i el medi que tindrà la nostra estada al país.

Per a ser un viatger respectuós és important immergir-se en la cultura que visitem i seguir una sèrie de pautes ètiques imprescindibles per no desestabilitzar l'economia i la societat.

'Ethical traveller' ofereix un petit perfil de països dels cinc continents, amb les seves característiques socials, la història, informació pràctica i alguns enllaços turístics. Un dels estats que inclou la web és Andorra, que descriu com a part dels Països Catalans (Catalan Countries) i, també, com un paradís per a anar a comprar.