Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  28.05.2007  11:53

Les CUP i Plataforma per Catalunya prenen espai als partits grans

VilaWeb TV parla amb dos portaveus de les CUP  

Men?ame
 

En el mapa polític municipal s'han consolidat o han obtingut representació per primera vegada formacions que fins ara hi havien tingut poc pes. Un dels casos més significatius és el de les CUP, que han esdevingut la tercera força a Vilafranca del Penedès i a Berga; en uns altres municipis, hi han obtingut una representació significativa, com a Mataró i a Vic. VilaWeb TV ha parlat amb dos portaveus de les CUP, que asseguren que, en el futur, hi haurà també una llista a la ciutat de Barcelona.

En total, les CUP ha aconseguit vint regidors. A moltes poblacions, com Berga, Manresa i Vic, els regidors que obté la CUP es corresponen exactament amb els que perd ERC.

Xenòfobs

A Vic la Plataforma per Catalunya ha esdevingut, amb quatre regidors, la segona força política, darrere de CiU, que n'ha aconseguits vuit, i al Vendrell també n'ha assolit quatre. En conjunt, aquesta formació ha aconseguit disset regidors.