Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  14.05.2007  14:00

L'esplai Xirusplai està d'aniversari

Una exposició, un joc de ciutat i un sopar de retrobada encapçalen el cartell de festes

Avui s'inaugura la mostra a les 8 al Centre Cívic de Dalt de la Vila

Men?ame
 

L'esplai Xirusplai del Círcol Catòlic s'apunta a les celebracions i un dia després de la ressaca de la Xerinola, s'inicien un seguit d'actes que posaran el colofó al 35è curs d'esplai. La commemoració obre amb l'exposició que avui s'inaugura al Centre Cívic de Dalt de la Vila a les 8 del vespre tot fent un repàs a la trajectoria d'un dels esplais amb més tradició de la ciutat, i que es podrà visitar fins el dia 28 de maig.

A més, l'entitat ha organitzat un cicle de xerrades-debat sobre el món de l'educació en el lleure des de tres punts de vista molt diferents: el de l'esplai en el lleure a casa nostra,; l'experiència d'un esplai a Nicaragua; i l'educació familiar des d'un punt de vista positiu a càrrec dels periodistes Sílvia Soler i Carles Capdevila.

El plat fort arribarà el dia 16 de juny amb un joc de ciutat obert a tots els que ho desitgin i un sopar de retrobament per tots aquells que són o han estat part de l'esplai.