Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  09.05.2007  15:20

La justícia desestima el recurs d'ACPV contra el tancament de TV3

Dels tres jutges que han estudiat el cas, un dóna la raó a l'entitat propietària dels repetidors

Men?ame
 

Segons ha pogut saber VilaWeb, el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià ha desestimat el recurs presentat per Acció Cultural contra l'expedient sancionador que la Generalitat va sotmetre al jutge, el 30 d'abril, per a tancar les emissions de TV3 i imposar una multa de 300.000 euros a l'entitat, propietària dels repetidors. Però ACPV no dóna la batalla judicial per perduda perquè dels tres jutges que han estudiat el cas, n'hi ha un que abona els seus arguments.

Per desestimar el recurs el tribunal invoca la situació d'alegalitat de les emissions de TV3 i els perjudicis que això pot causar a les televisions que emeten dins del marc legal. En canvi, no considera prou concretats els perjudicis que pot causar la fi de les emissions de Televisió de Catalunya.

Acció Cultural ha explicat que demà farà una conferència de premsa per anunciar els passos que seguirà a partir d'ara. L'entitat també valorarà el compromís adoptat pel ministre d'Indústria espanyol, Joan Clos, d'atorgar un nou múltiplex de quatre canals de TDT al govern valencià per a garantir la continuïtat de les emissions de TV3.