Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  27.04.2007  10:51

Continua la incertesa sobre el tancament o no del repetidor de TV3 del Bartolo.

La jutgesa que tramita la demanda del Consell no ha emés encara cap resolució.

Men?ame
 

Preguntat respecte a la situació en què es troba l'intent del govern valencià de tancar el reemissor de TV3 del Bartolo, el delegat d'Acció Cultural ha dit que "a hores d'ara, encara no sabem si la jutgessa autoritzarà o no els funcionaris del Consell a pujar-hi per tal de mirar de tancar-nos les instal.lacions"

Royo diu que "l'amenaça sobre el repetidor del Bartolo continua, doncs, perquè si el jutjat emet una resolució semblant a la d'Alacant, i no a la de Gandia, on la jutgessa els va denegar l'autorització, al govern de la Generalitat li faltaria temps per voler pujar a precintar-lo. Per això demanem a tots els castellonencs que s'estimen la TV3 i la llibertat d'expressió que resten atents, a l'espera del que puga passar, i que recorden que, si arriba el cas, Acció Cultural els cridarà a pujar al Bartolo a l'hora prevista per al tancament, i a la vesprada, a les 20 hores, a concentrar-se a la plaça Major, davant de l'Ajuntament, per reiterar a qui vulga escoltar-ho que "a Castelló, volem continuar veient TV3".


L'entitat continua rebent adhesions al seu Manifest en contra del tancament. La Federació de Colles, una de les més importants agrupacions de les Festes de la Magdalena, perquè aglutina en el seu si prop de un centenar de colles federades, en la seua assemblea de la passaa setmana, va acordar per unanimitat adherir-se al Manifest en favor de TV3, just el mateix dia que els funcionaris de la Generalitat van intentar en va tancar el reemissor de la Carrasqueta. Així ho ha comunicat a Acció Cultural el seu president, Juanjo Trilles; el Manifest reclama que les emissions de TV3 i de la resta dels canals de la Corporació Catalana es puguen continuar veient amb normalitat a la nostra ciutat i a tot el País Valencià.


A més de la Federació de Colles, aquests darrers dies Acció Cultural ha continuat rebent noves adhesions al Manifest, entre les quals destaquem la de l'associació de veïns Mitjorn, de Vinaròs, la de l'associació cultural Pla Redó, de les Alqueries, i la del claustre de professors de l'IES de Betxí. Se sumen aquestes a totes les anteriors, és a dir: Al Baix Maestrat, el Ball de Dimonis de Vinaròs, la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs, la Plataforma contra l'Abocador de la Bassa, de Càlig, els Gaiters de Càlig, l'AC Alambor, de Benicarló, i el grup de danses i la Colla de Dolçainers, d'Alcalà de Xivert; a l'Alt Maestrat, l'AC Aigua Clara, de Benassal; a Benicàssim, el grup d'havaneres Canya de Sucre, el Centre Excursionista, l'AC Pérez Bayer, la Penya Barcelonista i el grup L'Esplai; a Castelló, el Centre Excursionista, el Sindicat de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament- Intersindical Valenciana, el grup de dimonis Botafocs, Valencians pel Canvi, l'AC Josep Climent, el grup de danses El Millars, el Grup Castelló. Associació d’Estudis Tradicionals i la galeria Cànem; a Vila-real, l'AC Socarrats, les penyes esportives vila-realenques Estel Groc i Borratxots, l'AC Les Solades i l'AMPA del CP Botànic Calduch; a Borriana, l'Agrupació Borrianenca de Cultura; a Nules, l'AC Quatre Camins; a Artana, l'AC Les Penyes Altes; a la Vall d'Uixó, les Joventuts Musicals; i a Fondeguilla, l'AC Els Maulets.

Men?ame