Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  22.03.2007  17:00

La Jove Cambra de Vic ja és una realitat

Neix amb l'objectiu de ser un punt de trobada per a emprenedors de la comarca d'Osona

Men?ame
 

La Jove Cambra de Vic vol esdevenir un lloc comú entre els joves emprenedors de la comarca d'Osona que tinguin inquietuds en l'àmbit empresarial i social, i que vulguin conèixer gent amb un perfil semblant tot participant en les activitats que organitza la Jove Cambra a nivell local, nacional i internacional. Està constituïda per un president, Francesc Matas, un vicepresident, Francesc Coll, un tresorer, Marc Mussons, un secretari, Jaume Panadès i un assessor legal, Eva Bruch.

El 3 de març la Jove Cambra Internacional de Catalunya va aprovar la creació de la Jove Cambra de Vic, en resposta a la sol·licitud presentada per un grup de joves de la ciutat format pels empresaris Francesc Coll, Maira Bonjorn i Jaume Panadès, l'advocada Eva Bruch, l'assessor fiscal Dani Autet, els economistes Marc Mussons, Elisenda Tarrats i Isabel Sabadí, l'aparellador Albert Alabern, el pilot d'avió Josep Casanovas, la publicista Cristina Aumatell i els enginyers Antxon Pous i Francesc Matas.

Les primeres activitats que organitzarà la Jove Cambra de Vic seran diferents sopars-tertúlies amb empresaris i personalitats de la comarca d'Osona que serviran per reconèixer la seva trajectòria i per aprendre de la seva experiència. També s'organitzarà un campionat de Pitch & Putt entre les altres Joves Cambres de Catalunya amb la intenció de conèixer millor els emprenedors d'altres ciutats.