Notícies

Dimecres  20.09.2006  06:00

Segons Carod, aquesta vegada el pes dels vots serà definitori

VilaWeb TV obre una sèrie especial d'entrevistes amb els candidats

Men?ame
 

VilaWeb TV comença avui una sèrie d'entrevistes amb els cinc candidats de les eleccions de l'1 de novembre. A la primera, Josep-Lluís Carod-Rovira assevera que, en aquesta convocatòria, el pes del vot dels ciutadans serà el factor més decisiu a l'hora de formar majories i que el seu partit tant podria governar amb CiU com amb el PSC. Podeu veure el reportage complet, que dura quinze minuts, i el comentari concret sobre el futur govern.

La conversa entre el candidat i el director de VilaWeb, Vicent Partal, es dugué a terme al despatx on el polític sol fer la seva activitat diària. La conversa inclou anècdotes personals sobre l'organització de l'agenda del candidat i, naturalment, un presa de posició amb vista a les pròximes eleccions.

Salt endavant de VilaWeb TV

Amb aquests reportatges VilaWeb TV fa un salt endavant en la definició del seu model televisiu. Partint de la voluntat de capdavantejar la implantació de la televisió IP a la carta al nostre país, VilaWeb TV va començar-ne les emissions el febrer d'enguany i actualment ja emet un reportatge diari. Tots els vídeos de VilaWeb TV es poden trobar a www.vilaweb.tv i també a Google Vídeo i YouTube. Fora de la web, també són accessibles a través d'aparells de televisió, ipod, psp o telèfons mòbils, mitjançant el canal VilaWeb d'iTunes. Per a saber-ne més, d'aquest darrer sistema, podeu veure aquest vídeo.