Segons Carod, aquesta vegada el pes dels vots serà definitori

  • VilaWeb TV obre una sèrie especial d'entrevistes amb els candidats

VilaWeb
Redacció
20.09.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

VilaWeb TV comença avui una sèrie d’entrevistes amb els cinc candidats de les eleccions de l’1 de novembre. A la primera, Josep-Lluís Carod-Rovira assevera que, en aquesta convocatòria, el pes del vot dels ciutadans serà el factor més decisiu a l’hora de formar majories i que el seu partit tant podria governar amb CiU com amb el PSC. Podeu veure el reportage complet, que dura quinze minuts, i el comentari concret sobre el futur govern.La conversa entre el candidat i el director de VilaWeb, Vicent Partal, es dugué a terme al despatx on el polític sol fer la seva activitat diària. La conversa inclou anècdotes personals sobre l’organització de l’agenda del candidat i, naturalment, un presa de posició amb vista a les pròximes eleccions.

Salt endavant de VilaWeb TV

Amb aquests reportatges VilaWeb TV fa un salt endavant en la definició del seu model televisiu. Partint de la voluntat de capdavantejar la implantació de la televisió IP a la carta al nostre país, VilaWeb TV va començar-ne les emissions el febrer d’enguany i actualment ja emet un reportatge diari. Tots els vídeos de VilaWeb TV es poden trobar a www.vilaweb.tv i també a Google Vídeo i YouTube. Fora de la web, també són accessibles a través d’aparells de televisió, ipod, psp o telèfons mòbils, mitjançant el canal VilaWeb d’iTunes. Per a saber-ne més, d’aquest darrer sistema, podeu veure aquest vídeo.

Enllaços
El Punt: Carod-Rovira insinua que si hi ha un guanyador clar de les eleccions haurà de ser el president.
Web especial de les eleccions 2006 (Gencat).
Arxiu de tots els vídeos de VilaWeb TV.
Web d’Esquerra Republicana de Catalunya.
Enquesta i xat de VilaWeb: Qui creieu que hauria de presidir la Generalitat de Catalunya després de les eleccions de l’1-N?.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any