Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  30.06.2006  06:58

Presentat el 'Setmanari de Comunicació DIRECTA'

Va ser sense aglomeracions al bar PataPalo.

Men?ame
 Una xerraire i agradable redactora va presentar ahir dijous 28 de juny 2006 el 'Setmanari de Comunicació Directa' a Sant Andreu de Palomar, al bar PataPalo.

Aquest setmanari en català vol incidir en les notícies que les publicacions diàries 'convencionals' tracten de passada, de manera sesgada, o simplement no tracten, però volen fer-ho amb agilitat i maneres periodístiques, no 'pamfletàries'.

En el seu número 11, del 28 de juny, però, no els va quedar més remei que donar força espai als fets que van succeir el dia de Sant Joan durant i després de l'acte de protesta contra els centres d'internament d'immigrants, que es va dur a terme en el que s'està construint a la Zona Franca de Barcelona, on van ser detinguts i traslladats a la comissaria de La Verneda 2 redactors de la publicació, juntament amb 54 activistes, 2 càmeres de televisió i dos advocats.

El setmanari es distribueix bàsicament per subscripció i en una seixantena de punts de venda del País, que van ampliant progressivament.