Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  07.06.2006  10:00

La web del Barça bat el rècord de visites

La versió en anglès ha estat la més llegida

Men?ame
 

La web oficial del Futbol Club Barcelona ha assolit el maig passat un rècord històric de visitants: un total de 2.858.280 internautes han visitat 39.263.753 pàgines del portal. La versió anglesa de la web ha estat la més llegida, amb un 41% de les visites, seguida de l'espanyola, amb un 38%, i de la catalana, amb un 18%. Des del juliol passat, la web també es pot llegir en japonès i xinès, que representen un 2% i un 1% de les visites aproximadament.

Des del seu llançament, el setembre de 2003, la pàgina no ha parat de créixer en usuaris, i ha passat dels poc més de 313.000 visitants del principi als prop de tres milions actuals. El rècord batut el mes de maig ha coincidit amb la consecució de la lliga i amb la final de la Champions League, a més de la venda d'entrades per aquest partit a través d'internet, que va col·lapsar la web del club durant unes quantes hores.