Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  02.05.2006  13:36

XIV Aplec del Mussol

Nota de premsa de l'ajuntament

Men?ame
 El cap de setmana del 29 i 30 d’abril Sant Quirze del Vallès ha celebrat la catorzena edició de l’Aplec del Mussol.
Dissabte 29 d’abril a les 20 hores, a la Patronal, va tenir lloc l’acte de presentació, a càrrec de la periodista Virtu Moron, i el lliurament dels premis Mussol de l’Any a Carles Francino i als Guiñols de Canal +, i el Mussol de Sant Quirze al Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze. Enguany el premi a la millor mussolada ha anat a mans del Club Ciclista del Pedra, que mussola molt per l’entorn de Berga, i a l’esportista local Laia Aubert, que ha mussolat en unes olimpíades d’hivern.
Diumenge 30 d’abril de 10 a 14 hores la Rambla de Lluís Companys va acollir la Gran Fira d’Artesans, en què els mussols de tot tipus són els veritables protagonistes. Es van poder admirar i comprar tot tipus de mussols i mussoles.
En el marc d’aquesta jornada es va organitzar el XII Concurs de dibuix escolar, adreçat a nens i nenes de 3 a 12 anys que vulguin dibuixar un mussol o quelcom interessant de l’Aplec i participar en el concurs que oferirà interessants premis. També es van poder veure els pastissos Mussol que preparats pels pastissers locals.