Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  14.08.2005  06:00

La flaneuse

Men?ame
 

Un dels blocs de llarg recorregut: va néixer el febrer de 2003. La flaneuse és el bloc de notes de Laia Gargallo, una historiadora de l'art que es dedica a la gestió cultural. I tan una cosa com l'altra determinen el seu bloc: És un dels dietaris en línia més elegants i on la imatge hi té una presència i un protagonisme indiscutible. Gargallo explica del bloc: 'Ha passat de ser el desig de satisfer una curiositat, a la caixa on abocar tota mena de coses i una finestra al món. No hi ha normes, no hi ha limitació temàtica, la Flaneuse sóc jo, en Rufus, en Bec de Lampe, La Núvia, les meves Muses, Barcelona, els armaris per endreçar, molt de te, moltes hores de passejar, de navegar, d'aprendre, de compartir i vosaltres'. I el 26 de juny escrivia : 'La Flaneuse acabarà sent un diari íntim, ja ho estic veient, com més m'hi nego més m'hi aboco. Ja sabreu disculpar-me i si no és això el que busqueu només cal tancar una finestra'.

> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.