Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  08.08.2005  06:00

La dona del temps

Men?ame
 

Dos pots de crema solar i un parell d'ulleres de sol és la imatge gràfica que es pot veure durant tot el mes d'agost, si no hi ha cap novetat espectacular, a un dels blocs més sorprenents i estranys de la blogosfera catalana. Parlem del que un parell d'autodenominats Admirables li dediquen a Mònica López, la dona del temps de Televisió de Catalunya. Previsiblement tot el mes d'agost seran de vacances, si fem cas de la imatge a què fèiem referència, però d'ençà del mes de gener passat (coincidint amb una gran onada de fred) han omplert pàgines i pàgines lloan les excel·lències professionals, i també físiques, de la meteorològa.
Els Admirables van començar oferint captures de pantalla, però darrerament han incorporat nous reptes, com ara el seguiment dels informatius meteorològics en altres països o la recerca de l'indret on ha passat les vacances (amb l'ajut dels seguidors).
Per bé que no van participar en el congrés de blocaires catalans que es va fer a Sant Cugat, sí que una de les ponents, l'escriptora Empar Moliner, va dir que li feia riure molt. No seria estrany, doncs, que els pròxims protagonistes d'algun conte de l'escriptora de Santa Eulàlia de Ronçana fossin dos admirables.


> Durant aquest mes d'agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.