El llibreter

VilaWeb
Redacció
03.08.2005 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un bloc dedicat al món del llibre. L’autor és anònim, però és cert que és un llibreter. Les seves notes sempre fan referència al món de la literatura. El Llibreter es dedica a recomanar llibres, esdeveniments literaris, opina sobre polèmiques com la de Sant Jordi i també parla del seu ofici. És un bloc que ha adquirit una certa popularitat. La prova és que ha estat la pàgina més votada de les proposades pel jurat del Premi Lletra (UOC), a les millors pàgines web de literatura catalana a internet.

Sobre la seva experiència en el món dels dietaris digitals, el Llibreter ha dit: ‘No sé quines haurien estat les meves lectures si no hagués inaugurat el bloc el dia 2 de febrer d’enguany. Fa molt que he renunciat a seguir cap pla, perquè sempre fracassava; és l’atzar qui dicta els llibres que trio. També és l’atzar qui em dóna el pretext i les paraules per escriure sobre un llibre. No comento tots els que llegeixo (…) Quan em trobo amb un llibre que sospito que acabaré comentant, procuro trobar els pretexts durant la lectura, de manera que no hagi d’esperar a l’atzar per escriure alguna cosa mínimament interessant, encara que no sempre me’n surto (…) M’agrada comprovar que el bloc ha anat ocupant un lloc en la blogosfera.’

> Durant aquest mes d’agost us oferim una sèrie sobre alguns dels blocs en llengua catalana més significatius de la blogosfera. Blocs amb continguts de qualitat, diversos i curiosos.

Enllaços
Blocs de MÉSVilaWeb.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any