Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  21.06.2005  00:53

Fi de temporada al korfbal de La Rotllana.

Men?ame
 

El passat cap de setmana es va donar per tancada la temporada amb la participació en la Copa Catalana de korfbal, oportunitat que el Club korfbal Badalona-La Rotllana ha aprofitat per fer balanç de la temporada. Els seus responsables qualifiquen la campanya d'"excel·lent", tant a nivell social com esportiu.

En la promoció social d’aquest esport a la ciutat de Badalona han participat els alumnes dels IES Enric Borràs, Barres i Ones, Júlia Minguell i SES Badalona, conjuntament amb els dels CEIP Antoni Botey, amb un total de més de 1.500 participants. Una bona part d’aquest joves van participar en les trobades inter-centres realitzades al llarg del curs al poliesportiu de Llefià i Països Catalans.

A nivell esportiu, el primer equip del CKBadalona-la Rotllana ha finalitzat la competició en 3º posició desprès d’haver jugat els play-off per al títol, posició que no s’aconseguia des de fa molts anys. En la categoria Junior han aconseguit la Primera i tercera plaça a la lliga, la tercera plaça i quarta a la Copa Catalana i la primera plaça a la Campionat de korfbal per a centres de secundària de Catalunya. En la categoria infantil s’ha aconseguir la Primera plaça a la lliga, el subcampionat català per a centres de secundària i també la primera primera posició a la Copa. A més a més, 5 jugadors/res dels equips del club van ser cridats amb la selecció Catalana de korfbal, i altres van obtenir premis a millors jugadors/res o màxims anotadors en diverses competicions oficials.