Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  12.04.2005  19:50

La revista Enderrock lliura els Premis de la Música Catalana

Men?ame
 

La revista Enderrock ha lliurat aquesta nit els Premis de la Música Catalana, en una gran festa que es farà a la Sala Bikini de Barcelona. Com ja és sabut, els premis es divideixen en dos grans àmbits: el de la crítica i el del públic. La crítica atorga els premis al millor disc de l'any i millor disc de pop-rock a 'Taxi' d'Antònia Font (a la foto); el de millor disc de cançó d'autor, a 'Cançons del temps de destrals' de Xavier Baró; el de folk i noves músiques, a Miquel Gil i 'Katà', i el de les altres llengües, a Pastora. Quant al públic, la novetat d'enguany és la inclusió de la categoria de jazz, que han guanyat Llibert Fortuny Elèctric Quartet (millor artista) i Gorka Benitez (millor disc). De la resta, en destaquem els premis atribuïts a Lax'n'Busto (millor grup, millor directe i millor DVD musical), als Pets (millor disc de pop-rock i millor lletra de cançó per 'Agost'), a Inadaptats (millor portada de disc) i a la Mirona (millor sala de concerts). Durant la festa hi actuaran Lax'n'Busto, Antònia Font, Marc Parrot, Xavier Baró, Cris Juanico i Llibert Fortuny Elèctric Quartet.

La revista Enderrock ha lliurat els Premis de la Música Catalana, en una gran festa que es farà a la Sala Bikini de Barcelona. Com ja és sabut, els premis es divideixen en dos grans àmbits: el de la crítica i el del públic. La crítica atorga els premis al millor disc de l'any i millor disc de pop-rock a 'Taxi' d'Antònia Font; el de millor disc de cançó d'autor, a 'Cançons del temps de destrals' de Xavier Baró; el de folk i noves músiques, a Miquel Gil i 'Katà', i el de les altres llengües, a Pastora. Quant al públic, la novetat d'enguany és la inclusió de la categoria de jazz, que han guanyat Llibert Fortuny Elèctric Quartet (millor artista) i Gorka Benitez (millor disc). De la resta, en destaquem els premis atribuïts a Lax'n'Busto (millor grup, millor directe i millor DVD musical), als Pets (millor disc de pop-rock i millor lletra de cançó per 'Agost'), a Inadaptats (millor portada de disc) i a la Mirona (millor sala de concerts). Durant la festa de presentació, hi actuaran Lax'n'Busto, Antònia Font, Marc Parrot, Xavier Baró, Cris Juanico i Llibert Fortuny Elèctric Quartet.
El darrer número de la revista Enderrock inaugura una nova etapa, amb una ampliació de continguts. A més de repassar l'actualitat musical pancatalana de cada mes, s'hi han afegit noves seccions com les de cinema, llibres, internet, moda, disseny i sexe. Aquest número mateix inclou un DVD amb els millors clips de l'any. L'any passat, aquesta revista dedicada a la música que es fa al nostre país va guanyar el Premi Nacional de foment de l'ús de la llengua.