Optimisme al Bosc d’en Vilaro.

VilaWeb
Redacció
03.12.1999 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els veins de la urbanitzacio del Bosc d’en Vilaro, situada a la Serralada de Marina, coincideixen amb l’alcalde de Montcada i Reixac, Cesar Arrizabalaga, en que l’unica solucio viable per al sector es la legalitzacio i la qualificacio de la zona com a espai urba. L’Associacio de Propietaris s’ha mostrat esperancada amb la decisio del govern municipal d’excloure el Bosc d’en Vilaro del Pla Especial de Proteccio de la Serralada de Marina, un tramit que ja ha dut a terme la Diputacio de Barcelona i el Consorci de la serralada, al qual pertany Montcada i Reixac.
El segon pas per legalitzar el Bosc d’en Vilaro consistira a modificar el Pla General Metropolita, on ha de quedar reflectit el canvi de qualificacio urbanistica. Els veins confien en l’Ajuntament perque els ha assegurat que fara tot el possible per accelerar el proces de legalitzacio. Aquesta proposta tambe la defensa l’Institut de Gestio Urbanistica, l’organisme que ha estudiat el problema a peticio dels veins i el consistori montcadenc.
La urbanitzacio del Bosc d’en Vilaro es va construir il?legalment sobre uns terrenys qualificats com a zona forestal a la Serralada de Marina. L’assentament h’habitatges no disposa d’alguns serveis basics com el subministrament d’aigua o correus. L’Ajuntament esta estudiant la possibilitat de fer arribar la xarxa de distribucio d’aigua conjuntament amb la zona de Vallensana perque el projecte sigui mes economic. Pel que fa al servei de correus, els veins han sol?licitat al consistori que pressioni l’empresa publica perque posi en marxa el servei, que ja esta concedit, pero que encara no ha entrat en funcionament. En l’actualitat, els veins disposen d’un apartat de correus on van a recollir la correspondencia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any