El vice-president i director tecnològic d'Amazon, Werner Vogels, en la conferència
El vice-president i director tecnològic d'Amazon, Werner Vogels, en la conferència

El vice-president i director tecnològic d’Amazon, Werner Vogels, ha escollit el tercer congrés d’emprenedoria en tecnologies mòbils, el 4YFN (Four Years From Now), per convidar tots els creadors d’aplicacions mòbils a col·laborar estretament amb la seva empresa.

‘Go Build!’, ha estat el crit de guerra de Vogels per animar els desenvolupadors de sistemes a construir dispositius i eines per tal de facilitar l’anomenada ‘internet de les coses’ o diàleg entre màquines.

Entre els exemples, una galleda d’escombraries que pot registrar directament quins productes falten al rebost o accionar a distància la calefacció abans d’arribar a casa. Vogels ha dit: ‘No hem estat mai tan bé com ara per innovar i construir.’

(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)