El millor de la gastronomia a Sant Sebastià

VilaWeb
Redacció
18.11.2003 - 12:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dilluns va començar la cinquena edició del congrés ‘Lo mejor de la Gastronomía’, que es fa al Palau Kursaal de Sant Sebastià. El congrés es va inaugurar amb el concurs de la millor recepta elaborada amb oli d’oliva, en què van resultar guanyadors el català Jordi Cruz i l’italià Andrea Menichetti. Dimarts, entre altres actes, comença el primer Congrés de Pintxos i Tapes. (El Mundo)

Més informació: El Diario Vasco I, II i III, Gara, Deia I i II.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any