Jordi Évole ‘demana disculpes’ pel fet de parlar en ‘aldeano’ a València

  • Va fer una referència irònica a les paraules de Carolina Punset en la concentració de l'Associació de Víctimes del Metro de divendres

VilaWeb
Redacció
06.07.2015 - 10:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres a la vesprada la plaça de la Mare de Déu de València era plena de gom a gom, en l’última concentració de l’Associació de Víctimes del Metro, després de nou anys. Fou un acte molt emotiu, que arribava el dia exacte de l’aniversari de la tragèdia, i el mateix dia que les Corts, amb el canvi polític al consell, van fer l’acte de reparació pendent amb les víctimes. Un dels assistents a la plaça fou el periodista Jordi Évole, que a través del programa ‘Salvados’ havia revifat el cas des del punt de vista polític. Al començament del seu discurs, Évole va fer un comentari irònic, referit a les polèmiques declaracions de la candidata de Ciutadans Carolina Punset.

Évole va dir: ‘Us vull demanar disculpes perquè us parlo en “aldeano”. Bé, és una variant dialectal de l'”aldeano”. No és “aldeano” pur, és una llengua molt diferent del valencià, o que alguns diuen que és molt diferent del valencià. Per això us volia demanar disculpes si no m’enteneu.

Ací teniu el discurs íntegre:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any