Del 17 al 19 de juliol es farà el 25è Rodafolk a Roda de Ter

  • Tancarà aquesta edició un homenatge a Ovidi Montllor

VilaWeb
Redacció
04.07.2015 - 10:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Festival de Música Tradicional Rodafolk se celebrarà del 17 al 19 de juliol, en una edició especial del 25è aniversari. El divendres començarà amb l’espectacle de dansa “Quan el mal ve d’Almansa” de l’Esbart Dansaire de Mollet al Teatre Eliseu. Dissabte a la tarda hi haurà taller de danses a can Planoles i al vespre botifarrada i ball amb BdBoix. i diumenge tancarà el festival l’espectacle “Ovidi popular, 20 anys”, amb Miquel Gil, Artur Gaya, Toni Torregrossa, Jordi Fàbregas i Celdoni Fonoll.

El festival arriba a la 25è edició i en aquesta ocasió recupera el format de 3 dies de música folk. L’activitat començarà el divendres i per primera vegada hi actuarà un esbart. D’aquesta manera es vol fer un homenatge a tots els grups que han actuat al Rodafolk durant aquests anys, provinents de tots els Països Catalans. Joan Parera, de la comissió organitzadora, explica que “l’esbart ens dóna la possibilitat de fer una mostra representativa del Països Catalans”. L’espectacle començarà a 1/4 d’11 de la nit al Teatre Eliseu, és gratuït però amb aforament limitat.

El dissabte hi haurà l’actuació de BdBoix, que és la tercera vegada que actuen al Rodafolk, i també l’actuació del grup del Festival de Música Internacional de Cantonigròs que s’allotja a Roda de Ter. Tancarà la 25a edició del Rodafolk, un homenatge a Ovidi Montllor, en el 20è aniversari de la seva mort que es farà ales 7 de la tarda al Teatre Eliseu.

Joan Parera assegura que el Rodafolk és un dels festivals folks més antics de Catalunya i l’únic que es conserva a Osona i al Lluçanès.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any