Troben el cos d’un home al Tech

  • Ahir dijous a començament de tarda, es va trobar al riu Tech, a l'alçada del Pont del Diable de Ceret, en un lloc conegut com la platja dels aviadors, el cos d'un home flotant. El cos, d'uns cinquanta anys, seria el d'un marginal que s'hauria ofegat ...>>
    Dv. 29 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
29.05.2015 - 10:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els bombers i els gendarmes van acudir al lloc dels fets després de rebre l’avís però, malauradament, no han pogut fer res per salvar-li la vida, ja que, per la rigidesa que presentava el cos, sembla que s’hauria ofegat com a mínim hores abans de que es donés l’alerta. El cos ha tingut de ser rescatat amb l’helicòpter de la seguretat civil Dragon 66.

Una vegada rescatat el cos, els bombers el van dipositar a la vorera del riu, per tal que el servei judicial d’identificació, que havia enviat el parquet, pugessin fer les comprovacions necessàries per identificar el cos, i que els gendarmes comencessin la seua enquesta. Una vegada identificat com un marginal que dormia a prop del lloc, dins un casalot, però que també anava, de tan en tan, a una casa d’acollida de Ceret. El parquet ha ordenat que es facin els anàlisis necessaris per saber exactament que ha passat i com a pogut ofegar-se.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any