Propostes per avui i demà del Casal Jaume Primer de Perpinyà:

  • Nova edició dels Dijous al Casal ! on es projectarà el curt-documental 'Quer'. I demà divendres es farà la presentació de la revista semestral Alberes ...>>
    Dj. 21 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
21.05.2015 - 11:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

* Avui dijous a les 20h, es projectarà al Casal Jaume Primer de Perpinyà al 23 de l’Avinguda del Liceu, el  curt-documental QUER, amb la presència del realitzador del film, en Miquel Morera, que ens farà una presentació prèvia i que serà present després per animar el debat. L’acte és públic i gratuït.

* Demà divendres a les 18h30, es farà la presentació de la revista semestral Alberes, publicada per l’Editorial Gavarres. Té per objectiu fer conèixer el patrimoni, la història i la gent que viu i treballa a les comarques geogràfiques de banda a banda de l’Albera: les Salines, l’Empordà, el Rosselló i el Vallespir. El darrer número, consta d’un dossier sobre els artesans del  pa, les fleques i pastisseries tradicionals. Hi trobem forners de Catalunya Nord al costat d’empordanesos. També hi trobem un article sobre els gitanos de Sant Jaume a càrrec de l’especialista nord català Joan Pau Escudero.
La presentació anirà a càrrec del director de la revista David Pujol i del director editorial Àngel Madrià. Gavarres publica quatre altres revistes de les mateixes característiques: Cadí-Pedraforca, Garrotxes, Gavarres i Gironès.
Es podran consultar les revistes, comprar-ne o abonar-se després de l’acte.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any