Segrestada la família d’un transportista de diners

  • La dona i els tres fills d'un transportista de diners, va ser segrestada el passat divendres a la nit en un mas buit, a prop de Salses. Va ser alliberada ahir a les 15h ...>>
    Dm. 17 de maig del 2015

VilaWeb
Redacció
17.05.2015 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

És la d’un transportista de fons de l’empresa de transports de fonds Loomis, d’un poble dels Aspres, prop de Perpinyà, qui ha estat retinguda com ostatge durant tota una nit a canvi dels fons que tenia que recollir, durant el seu recorregut. La dona i els tres nens han estat retinguts en un mas aïllat de Salses mentre el transportista efectuava el seu recorregut normalment.

Sembla ser que, el passat divendres, quatre individus, armats amb un Kalachnikov, van irrompre al domicili d’aquest home, s’han fet passar per policies, i han conduit a tota la família, fins a un mas abandonat a prop de Salses.

És allà que han revelat el seu pla al transportador: aquest havia de fer el seu servei normalment en el dipòsit ahir i efectuar el seu recorregut habitual dels distribuïdors automàtics de bitllets, mentre que la seua família romanien sota l’amenaça dels seus raptors. Una operació sens dubte portada sota la vigilància a distància d’un dels malfactors. Amb les seues indicacions, a la sortida, aquests últims recuperarien els diners i alliberarien a la família.

Però sembla que el transportista ha pogut donat l’alerta, malgrat tot, i els serveis de la policia judicial han començat de seguida les recerques. Al començament de tarda, el transportista hauria estat obligat a remetre els diners als malfactors.

Poc després de 15 hores, la família ha estat finalment alliberada i ha picat a la porta de la primera casa que estava habitada, per tal de refugiar-s’hi esperant l’arribada de la policia, que s’ha encarregat dels nens i els seus pares, indemnes però fortament xocats, que han fet la seua declaració sobre les condicions del seu segrest. Els policies han efectuat les comprovacions i deduccions d’ús al casalot on la família ha estat retinguda.

Ahir al vespre, s’ignorava si els segrestadors havien pogut ser identificats

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any