Els Dragons Catalans reben als Hull KR

  • Aquesta tarda a les 18h els Dragons Catalans rebran als d'Hull KR, un partit que forma part de la 12ena jornada de la Super League, on els catalans presenten el retorn de Todd Carney al grup una vegada superada la seua lesió ...>>
    Ds. 25d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
25.04.2015 - 11:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’equip català vol tornar a guanyar, després de les darreres desfetes, i per això confia amb l’ajuda dels seus seguidors, aquesta tarda al Gilbert Brutus.

En el grup dels 19 jugadors que ha convocat el tècnic Laurent Frayssinous, destaca el retorn de Todd Carney, una vegada superada la seua lesió, però continua amb les baixes de Vincent Duport, Greg Mounis i Ben Pomeroy, lesionats i Jeff Lima, sancionat amb dos partits. També torna al grup Morgan Escaré, que reemplaça a Stan Robin.

Així el grup de l’equip català està format per:  Morgan Escaré, Willie Tonga, Michael Oldfield, Todd Carney, Scott Dureau, Olivier Elima, Ian Henderson, Rémi Casty, Zeb Taia, Louis Anderson, Thomas Bosc, Eloi Pelissier, Elliott Whitehead, Benjamin Garcia, Damien Cardace, Julian Bousquet, Gadwin Springer, Jason Baitieri, i Fouad Yaha.

Podeu consultar aquí les estadístiques dels enfrontaments entre els dos equips.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any