Pep Ricart protagonitza ‘Kòktel Molotov’ al Teatre Micalet

  • L’espectacle, ple de referents literaris, vol compartir amb el públic la passió d'assaborir paraules admirables

VilaWeb
Redacció
24.04.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Kòktel Molotov‘ és un espectacle ple de referències literàries que es pot veure fins diumenge al teatre Micalet de València. Està interpretat en solitari per Pep Ricat, que es posa a la pell d’un ésser humà absolutament encuriosit per tots els aspectes de la vida. La finalitat de l’espectacle, que ha estat ideat per la dramaturga Begonya Tena, és compartir amb el públic la passió d’assaborir paraules admirables.

A pesar del seu títol, ‘Kòktel Molotov’ s’inspira en textos de Virginia Woolf, Eugeni d’Ors, Alessandro Baricco i Vargas Llosa per crear un espectacle multidisciplinar on s’hi barreja poesia, teatre, música, filosofia, conte, assaig, física, escatologia, mecànica quàntica, harmonia…

La finalitat de l’espectacle és transmetre al públic la passió pels mots admirables. Aquelles que mai acaben de dir tot el que tenen a dir. Aquelles que no es llegeixen per deure o per respecte, sinó només per amor. Aquelles que devorem de la mateixa manera que els guerrers caníbals devoren els seus enemics morts per apropiar-se’n la força.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any