Ja podeu apuntar-vos per participar en la XXVIena Nit Sant Jordi

  • Com cada any, Òmnium Catalunya Nord organitza una vesprada literària, coneguda com a ' Nit de Sant Jordi '. Serà el 30 d'abril, a partir de 20 h, al Palau de Congressos de Perpinyà. Ja podeu adquirir els vostres tiquets per assistir-hi ...>>
    Dl. 20 d'abril del 2015

VilaWeb
Redacció
20.04.2015 - 11:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Si esteu interessats podeu apuntar-vos-hi de diverses maneres: omplint el formulari que trobareu a la web d’ Òmnium Catalunya Nord , o bé enviant un correu electrònic a l’adreça: catalunyanord@omnium.cat, també per telefon al 04 68 55 47 90 (les tardes, de dilluns a dijous) teniu fins al dissabte 25 d’abril per apuntar-vos.  Preu de la vetllada: 40€ (-25% pels alumnes d’Òmnium Catalunya Nord).

Com sempre, durant aquesta vesprada es lliuraran els premis convocats per aquesta nit. Una nit que serà presentada per Pere Manzanares. El menú ideat i preparat per Franck Seguret, serà servit pel Clos des Lys i acompanyat pels vins del celler Arnau de Vilanova. 

La vesprada serà animada musicalment pel grup ‘La Mata de Jonc’ i durant aquesta nit, és sortejarà un grenat de Perpinyà.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any